heling en helderheid

geheel gratis

Gratis

Gratis groepshealing op afstand

Op regelmatige basis geeft Voor de Ziel een (gratis) groepshealing op afstand.
Voor de Ziel gebruikt daarvoor onder andere Energetische therapie, sjamanistische- en traumaverwerkingstechnieken, de sirius energie methode en eventueel voorouderlijn-healing als dat in het thema past.

Hoe verloopt een groepshealing?
Je meldt je aan via onderstaande knop. Vlak voor de sessie krijg je een sms dat de sessie gaat beginnen, soms met enkele eenvoudige instructies.
Je zorgt ervoor dat je tijdens de healing ergens rustig zit of ligt en je stelt je in op de inkomende healing door in jezelf te zeggen “Ik accepteer deze healing volledig. Op alle levels: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.”

Het kan zijn dat je fysieke ervaringen hebt tijdens de healing, dat je bepaalde herinneringen, gevoelens of emoties krijgt of beelden ziet. Het kan ook zijn dat je er helemaal niets van merkt. Ook dan werkt de healing gewoon voor jou. Healing werkt meestal enigzins vertraagd in op het fysieke lichaam. Geef het even de tijd om in te laten werken.

Als de healing afgelopen is, ontvang je weer een bericht. Het is altijd fijn als je je ervaringen met de groepshealing wilt delen. Door een antwoord op het einde-healing-bericht of per mail.

Geplande healingsessies

augustus en september
di 29 augustus 21.00 – ‘happyness’
wo 30 augustus 9.30 – ‘trauma verlichten’
do 7 september 21.00 – ‘fysieke klachten’
do 14 september 9.30 – ‘zelfliefde’

Aanmelden gratis groepshealing
Laden...
Zelf leren om effectieve energetische behandelingen te geven?

Neem het heft zelf in handen en leer zelf je trauma’s en gezondheid te helen en krijg moeiteloos meer energie. Margareth van Voor de Ziel leert het je in een fijne workshop!
 Lees er hier meer over…