Over mij

Voor de Ziel

Wie is Margareth?
Ik ben Margareth van ‘t Wout en gezien mijn achternaam is het niet gek dat ik een aardse natuurliefhebber ben. Van bossen. En zandverstuivingen. Ik word enthousiast van het oplossen van energetische puzzels. Out-of-the-box denker. Kan niet bestaat niet. Nieuwsgierig naar wat mensen beweegt. Tennisenthousiast die daar spirituele facetten aan ontdekt, fascinerend! Fan van Human Design. Voor medeliefhebbers is hier mijn chart. Ik houd van snelheid maar weer niet van haasten. Wel van shortcuts maar niet zonder diepgang. Voor mij kunnen er schijnbaar tegenstrijdige dingen naast elkaar bestaan en zelfs tegelijk waar zijn. Genoeg over mij, lees verder over wat ik voor jóu kan doen.

Missie
Het helpen van mensen die succes in hun werk, persoonlijke ontwikkeling, relaties, gezondheid en geldstromen wensen en daarbij "onzichtbare" belemmeringen en blokkades ervaren. Om deze op te lossen gebruik ik een unieke multidisciplinaire aanpak die werkt buiten het bewuste, wetende brein om. Voor blijvende resultaten. Zonder dat je er eindeloos over hoeft te praten.

Klinkt goed, maar wat doe je dan precies? Ik help helderheid creëren over de oorzaak van je klachten of belemmeringen. Zodat het ook opgelost kan worden. Soms is je eigen brein zo goed in zaken voor je verstoppen, dat je er zelf niet bij kunt. Een handig mechanisme om oude pijn niet te hoeven voelen of herinneren, maar als je van je (vage) klachten af wilt, is het niet meer zo handig en dienstbaar. Deze klachten of belemmeringen hoeven namelijk helemaal niet bij jouzelf hun oorsprong te hebben of zelfs in dit leven, maar kunnen bijvoorbeeld een overerving zijn uit je voorouderlijn of uit vorige levens. En eerlijk? De meeste mensen kunnen daar ook niet zelf bij. Vandaar dat het soms lijkt of je tegen onzichtbare hindernissen aanloopt en het “het leven niet eerlijk” lijkt of je altijd getroffen wordt door pech. Ik gebruik een combinatie van methodieken en therapieën. Waaronder pranic healing, energetische- en sjamanistische technieken en systemische onderzoeken (familieopstellingen). Lees hier welke dat precies zijn.

Hoe begon het? In 2013 heb ik met veel enthousiasme het pad van de healer betreden. In eerste instantie ging het om het helen van fysieke klachten door middel van Pranic Healing. Daarna kwamen daar emotionele en psychische klachten bij en uiteindelijk werd ik naar heling op zielsniveau faciliteren getrokken. Ik ben toen de sjamanistische opleiding Soul Retrieval en Power Extraction gaan volgen. Daarna ben ik verder getraind door diverse sjamanen in voorouderhealing en traumahealing. Tegelijkertijd heb ik enige jaren geleden de magie van opstellingen ondervonden en ben nog steeds onder de indruk van  hoe opstellingen het onbewuste zichtbaar en voelbaar maken in de ruimte.

Waarom doe je wat je doet?
Omdat ik geloof dat het vaak helemaal niet meer nodig is om je te laten belemmeren door je ervaringen in je gezin van herkomst, je sub-optimale of zelfs tragische jeugd, de historie van je voorouders of je eigen geschiedenis uit vorige levens. En dat de oplossing vaak dichterbij is dan je denkt…

Omdat ik zelf weet hoe het is om vast te zitten en niet te weten waarom. Omdat je gewoon de juiste kennis niet hebt of nog niet de juiste conclusie trekt. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld 3x achter elkaar meegemaakt dat een nieuwe liefde een einde maakte aan de relatie. Het bijzondere was dat dat steeds een andere man was, maar steeds dezelfde datum! Je zou bijna in vloeken gaan geloven. Systemisch gezien is het echter heel helder waarom dat gebeurde. Ik had toen alleen geen kennis van systemische wetmatigheden en raakte uiteraard aardig gefrustreerd. En heb veel ervaring met daten opgedaan 🙂

Omdat als 1 persoon heling brengt voor zichzelf, het hele familiesysteem verlicht en geheeld wordt. Zodat de komende generaties minder last hebben van verstrikkingen. Nu.nl heeft zelfs een artikel over dit onderwerp geplaatst met de veelzeggende titel “Trauma wordt aan kinderen doorgegeven tot iemand de pijn wil voelen.” Laten we de wereld wat lichter, mooier en veiliger maken voor degenen die na ons komen. Door onszelf te (laten) helen en ons werk te doen.

Anderen over Margareth

"Margareth kan dingen goed uitleggen zodat je het voor je ziet én kunt toepassen"

"Margareth is scherpzinnig, analytisch in positieve zin en een goede luisteraar die de juiste vragen stelt. Ze neemt geen genoegen met het voor de hand liggende antwoord, maar zoekt verder naar de root-cause."

"Met humor weet Margareth je op je gemak te stellen en vertrouwen te wekken. "

"De manier waarop Margareth het aanbiedt maakt het heel toegankelijk voor veel mensen. Je voelt dat je in een gelijkwaardig contact bent met haar en van daaruit kan het dan ook gaan stromen."

"Margareth ontvangt je liefdevol, want dat is ze."

"Margareth heeft een berg ervaring en is breed georienteerd."

reviews - wat cliënten en cursisten zeggen