trauma therapie

voor de ziel

Traumaverwerking

Wat is trauma?
Trauma kan ontstaan bij het meemaken van een plotselinge impactvolle nare gebeurtenis. Zoals bijvoorbeeld een natuurramp, het overlijden van een dierbare, een auto-ongeluk of het zien van geweld. Het kan ook zijn dat trauma zich ontwikkelt middels stelselmatige gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld mishandeling, pesten, stelselmatig negatief commentaar, het hebben van een onvoorspelbare ouder, het meemaken van misbruik, manipulatie of verwaarlozing. De gebeurtenis of serie gebeurtenissen en de bijbehorende stress en emoties zijn eigenlijk te heftig om goed te kunnen verwerken op dat moment. Deze emoties worden afgesplitst van het gevoel en als het ware in een kluis gestopt. Er vindt een afsplitsing tussen hoofd en gevoel plaats en je kunt “afwezig” worden. Het meemaken van een trauma verandert je veilige wereld-beeld in een beeld van een onveilige wereld. Het is per persoon verschillend wat als traumatisch wordt ervaren. Lees hier meer over generationeel of overerfbaar trauma
Gevolgen en symptomen van trauma
  • prikkelbaar of snel geïrriteerd zijn, een kort lontje hebben
  • stemmingswisselingen, depressie
  • angstige, nerveuze, boze of sombere gevoelens
  • flashbacks, nachtmerries of terugkerende herinneringen
  • slaap- en concentratieproblemen
  • verslavingen
  • niet meer van het leven genieten, een leeg of incompleet gevoel vanbinnen
  • jezelf afzonderen en niet meer deelnemen aan dagelijkse activiteiten
  • fysieke symptomen van stress, zoals hoofdpijn, spijsverteringsproblemen en misselijkheid
  • ziekten
Aanbod traumatherapie en traumaverwerking

Voor de Ziel biedt op diverse manieren hulp om je van je trauma’s te bevrijden. Omdat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Want over 1 ding zijn wetenschappers het eens: steeds over je trauma’s praten, lost ze niet op.

Soul Retrieval, Zielendelen terughalen
Soul Retrieval, een sjamanistische methode

Soul Retrieval is een eeuwenoude sjamanistische methodiek om verleden heden én toekomst te helen door het terughalen en vooral helen van zielsdelen die afgesplitst zijn. Die je verloren hebt, afgegeven of je ontnomen zijn. Samen met de verloren gegane levensenergie en kwaliteiten worden deze weer geheeld en terug gehaald. Voor echte heel-wording.

female hand facing out with a beam of white energy streaming out against a blue bokeh energy field background with copy space
Energetische traumahealing

Middels energetische therapie zoals Pranic Healing, worden de traumasporen en trauma imprints verwijderd uit je energetische, emotionele en mentale systeem. Het fysieke lichaam zal deze behandeling volgen en trauma-gerelateerde fysieke klachten lossen op. De connectie wordt verbroken met het trauma.

Trauma en opstellingen

Traumaopstellingen zijn een thematische variant op familieopstellingen waarbij gewerkt wordt met het ‘normaal’ functionerende overlevingsdeel, de weggedrukte traumadelen en de gezonde delen. In een groep, een tafelopstelling met poppetjes of individueel. Ook voor generationeel of overgeërfd trauma.

Universal trauma healing
Universal trauma healing

Universal trauma healing naar de methode van Chief Dancing Thunder. Je hebt je trauma lang genoeg gedragen. Het is veilig om het over te geven en het zal jou en de ander niet meer schaden. Het gaat naar een plek waar het gezien wordt en een ereplaats krijgt.

Effectieve energetische behandeling
Zelf je trauma verlichten met SEM

Wist je dat je zelf ook traumatische gebeurtenissen kunt verlichten door middel van de SiriusEnergieMethode? Neem zelf de regie over jouw leven en gebruik deze methode voor jouw emotionele, fysieke, mentale welzijn, wensen en levensgeluk.

Een afspraak maken

Heb je nog geen goed idee welke vorm bij jou past? Geen probleem! Kies dan een energetisch consult. Dan beslissen we (evt samen) wat het beste resultaat oplevert, ook als dat bijvoorbeeld  een Soul Retrieval blijkt te zijn.

Laden...

reviews - wat cliënten zeggen